2025-07-07
唔使再問邊度有得Chill住睇馬!今次喺跑馬地馬場搵到間超驚喜餐廳The Beat😲,直頭係馬迷+食貨嘅雙重天堂啊~💥去到一嚟就整杯Cocktail 「金鎗六十」 ($128) 配埋雜錦芝士凍肉拼盤🧀 ($248)嘆下先啦😚。仲會送埋爆谷🍿比你,睇馬氣氛即刻Level Up😛!俾隔離枱啲嘢食吸引到,趁住完咗一場休息時間快脆叫埋正餐😎。🍗脆炸三黃雞 ($108) 夠脆雞肉仲Keep到Juicy~配埋個醬完全停唔到口😍 。迷你和牛漢堡 ($108/3件) 啖啖肉汁大爆發,迷你夠晒方便食唔驚整污糟😝。加埋呢個意大利辣肉腸薄餅 ($118)夠晒飽肚滿足呀😙。最抵讚係有皮薯條 ($68),不過可能係我特別鍾意食啲邪惡嘢🤤。嚟得梗係坐耐啲㗎啦🤓,最後叫多杯🥤可樂 ($43)同氣泡水配住薯條同爆谷繼續睇🐎。✨環境爆分位:✅ 室內4K LED幕牆實時直播賽事,仲有唔同馬匹嘅資訊✅ 露台位直望馬場跑道,仲有Live Band伴奏🎸✅ 新手必玩互動式AI揀馬站,Racing Specialist即場提供「賽馬101」🐎⚠️溫提:千祈咪傻更更去正門!馬路旁邊C入口,搭𨋢一上就係~🚪
✨環境爆分位:
✅ 室內4K LED幕牆實時直播賽事,仲有唔同馬匹嘅資訊
✅ 露台位直望馬場跑道,仲有Live Band伴奏🎸