📍#搞餃鎮 (沙田)沙田石門安群街3號京瑞廣場2期地下G19A號舖▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️最鐘意食餃子既我,平日都會買唔同牌子既餃子返屋企整🥟今日又踏足石門,比我發現到一間新開業無耐既餃子店「搞餃鎮 」!!!😍主打無味精湯底,老闆堅持每日新鮮熬製,值得佩服。而店內嘅餃子舖頭自家製岀品,誠意滿分💯我哋一個order左湯餃,一個order左煎餃,真係隻隻都咁大隻,真正做到皮薄饀靚🥟👍🏻 每隻都好多料! 而值得一讚係 #花膠准山鮮雞湯,入口勁鮮甜,飲得岀真係無味精,飲完過後都完全無口渴既感覺。✨#黑松露蟹籽鮮蝦餃🥟黑松露味好岀,鮮蝦口感彈牙,主要都係以黑松露味為主,很不錯。✨#帆立貝萵荀鮮蝦餃🥟裡面確係有原粒帆立貝😍 配上萵荀粒,口感更豐富,配鮮雞湯食一流。✨#芝士粟米鮮蝦餃🥟芝士粟米都好好味!芝士做到微微拉絲既效果,加上香甜既粟米,相信係唔少小朋友喜愛既味道。✨#紫菜粟米豬肉餃🥟加入左紫菜既豬肉餃幾有特色,主要都係以紫菜味為主,粟米相對無咁突岀。✨#木瓜雪耳桃膠豆奶同樣係 勁!足!料!木瓜味好突岀,但唔會好甜,雪耳桃膠飲極都有😝 好滋補。老闆表示呢款飲品都比較受女士歡迎👏🏻😆 ▪️▪️▪️▪️

📍#搞餃鎮 (沙田)
沙田石門安群街3號京瑞廣場2期地下G19A號舖

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️