之前有幫襯過呢間,當時佢係鴻圖道開,初初食個陣好喜歡佢嘅all day breakfast,每個item都抵食,又抵。不過唔知中途係咪轉左手,啲食物差咗,結果無再去。(應該係同一間)今次搬左去中海日升(譚仔樓下),呢個鋪位都大,重新執過,睇下得唔得。環境係大同寬敞,座位係舒服,剛剛開始嘅所有嘢都係好新淨。(先利申:我係一個月前幫襯,可能同依家有啲出入)價錢同佢未搬前差不多,係百元附近上落,選擇算係多。沙律,鴨胸還可以,但個汁同沙律唔係好match,沙律菜算係新鮮。我叫嘅係日式咖哩炸雞配飯,呢個令我失望,炸雞個皮超厚,咖哩味道一般,啲飯比較濕,呢個真係無乜胃口,諗住呢個都穩穩陣陣,點知。。。要左蘋果果醋,呢個叫做幾特別,味道ok,同平時飲嘅果醋一樣,無特別溝淡咗。服務方面,職員落order較慢,未係好知自己店有咩,配咩又唔係好清楚,希望依家已經有所改善,期待下次食得番有水準嘅all day。唔好意思,如果真係講失望,呢次都要扣分,連同行嘅同事都咁認為。

價錢同佢未搬前差不多,係百元附近上落,選擇算係多。