【維他奶串燒x港式懷舊打卡—老銅最平$12串🍖‼️✨】話說果日約咗老best行街食飯,無啦啦俾佢鬧,真係勁嬲囉😤我:一陣食咩啊?佢:毫無分「串」!原來佢講緊呢間老銅嘅毫無分「串」串燒店\(≧▽≦)/ 大癲!老銅最平有$12串串燒,仲有特色維他奶串燒系列,同勁多打卡位😍✨懷舊港風打卡點📸:✨麻雀佈置牆🀄️✨懷舊紅白標語牌🪧✨霓虹燈牆身✨廣東歌詞牆✨激抵‼️蒜蓉燒蠔$68打‼️🦪➡️Follow 社交平台,每台嗌夠10串+$68就可以叫蔥蒜燒蠔(原價$145)⚠️最多追加人頭一份(售完即止)❤️🤍港式風味—維他奶系列🤍❤️🔶維他奶芝士免治雞肉條鮮嫩雞肉,搭配濃郁芝士,口感滑順🤩🔷維他奶芝士翠玉瓜🌟🌟🌟清甜嘅翠玉瓜同濃香嘅芝士好夾,清新滋味😝🔶維他奶芝士獅子狗好「芝」味!咬落去有流心芝士嘅口感,好滿足🤍🔷維他奶芝士小甜薯軟糯嘅甜薯外層包裹芝士,甜中帶鹹,好驚喜😚🔶維他奶流心芝士年糕🌟🌟🌟每次去串燒店都一定要食嘅流心芝士年糕❤️❤️濃郁嘅芝士香加埋年糕嘅煙軔,我忍唔住食完一舊又一舊🤩其他維他奶醬燒系列🥰🌟老銅牛叉燒🌟推燒蠔$68🌟焦糖多士$38 🌟汁燒牛胸爽串燒系列🤍❤️🔶厚豬五花肉🌟🌟🌟 豬五花經過烤制,外脆內嫩
【維他奶串燒x港式懷舊打卡—老銅最平$12串🍖‼️✨】
話說果日約咗老best行街食飯,無啦啦俾佢鬧,真係勁嬲囉😤
我:一陣食咩啊?
佢:毫無分「串」!

懷舊港風打卡點📸:
✨麻雀佈置牆🀄️
✨懷舊紅白標語牌🪧

✨霓虹燈牆身

✨廣東歌詞牆

✨激抵‼️蒜蓉燒蠔$68打‼️🦪
⚠️最多追加人頭一份(售完即止)

❤️🤍港式風味—維他奶系列🤍❤️

🔶維他奶芝士免治雞肉條
鮮嫩雞肉,搭配濃郁芝士,口感滑順🤩
🔷維他奶芝士翠玉瓜🌟🌟🌟
清甜嘅翠玉瓜同濃香嘅芝士好夾,清新滋味😝

🔶維他奶芝士獅子狗
好「芝」味!咬落去有流心芝士嘅口感,好滿足🤍

🔷維他奶芝士小甜薯
軟糯嘅甜薯外層包裹芝士,甜中帶鹹,好驚喜😚

🔶維他奶流心芝士年糕🌟🌟🌟

其他維他奶醬燒系列🥰
🌟老銅牛叉燒
🌟推燒蠔$68
🌟焦糖多士$38
🌟汁燒牛胸爽

串燒系列🤍❤️
🔶厚豬五花肉🌟🌟🌟
豬五花經過烤制,外脆內嫩✨

🔷鹵水牛舌
口感滑嫩,鹵水嘅香氣滲透肉質,香氣十足✨

🔶原條蒜香燒茄子
茄子都係串燒店必試🫵🏻茄子好鮮美,蒜香味好濃🍆

主食🤍❤️
🔷唔L同沙嗲牛麵 (晚市價$58‼️)🌟🌟🌟
呢款都好推薦大家試,重口味😈晚市$58就食到可以話超抵!獨特嘅沙嗲醬汁搭配鮮嫩嘅牛肉,而且麵條滑順,好味到一碗都唔夠食🤤

🔶和牛炒飯
炒飯炒至有鑊氣,仲有精選和牛,滋味又高級🤤

特式飲品🤍❤️
🔷維他奶奶凍紅豆冰🌟🌟🌟
夏日最佳解渴飲品莫過於紅豆冰!呢款好特別!加埋維他奶奶凍粒係入面,好滿足👅

🔶支裝維他奶

📍:毫無分串陀地串燒酒場 (銅鑼灣)
銅鑼灣謝斐道526號地舖
#毫無分串#陀地串燒#串燒
#港式串燒#串燒酒場 #銅鑼灣串燒 #燒烤 #銅鑼灣美食#公司飯#午市優惠 #陀地飯 #skewers#causewaybayfood
2025-06-24