2023-03-30
🍾廣島蠔香檳鍋 $838/二人份🧀Runny Cheese羽二重芝士奶油夾心餅 $62我是我芝士磚 $68🔸呢間餐廳午市主打拉麵,而晚市就主打特色日式火鍋同串揚,成個裝修格局都有日本風味🎌今次試咗佢超人氣用香檳做湯底嘅套餐,真係水準非常高,值得一試😎🔸呢款火鍋主打係食海鮮,尤其係廣島蠔🦪每人會有四隻,肥美又鮮甜,同個酒好夾,仲要係煮完一樣咁大隻,質素就係高❤️另外仲有虎蝦、蟹鉗、帆立貝,全部都係水準之上,尤其係虎蝦真係大隻同口感彈牙😃🔸除咗海鮮之外仲有個勁大野菜籃,講得出嘅都差不多有。打完邊爐店員會整個芝士雜炊,平時呢啲芝士拉絲飯通常都係得個樣🤣但呢度整出嚟係除咗打卡之外仲真係好好食,芝士香味濃郁,非常驚喜👍🏻👍🏻🔸最後仲試埋呢度每日由日本超長人龍人氣芝士甜品店Runny Cheese入貨嘅芝士系甜品,無論係奶油夾心餅定係赤裸裸嘅全塊芝士蛋糕都係芝士濃香但唔膩❤️
🍾廣島蠔香檳鍋 $838/二人份
🧀Runny Cheese