2020-06-08 709 瀏覽
觀塘話多唔多食店,坦白講係算多。不過好味嘅又係咪多呢,未算。我自己都鍾意周圍試新,好食就係bonus。呢間係bonus。係一間gym內有得食,都特別,睇住人做gym然後係度食😂有度好就係會計埋營養俾你,可以睇住自己想食乜而定。朋友早到就影左餐單先,比我想像中多。幾乎一人打理,由收銀到沖咖啡到煮飯,好勁!溏心蛋煙三文魚莎莎配酸麵包,82元。朋友話唔錯,三文魚襯上酸包,都幾搭。我就食呢個蜜糖雞胸溏心蛋伴小米飯,78元。近排對蛋特別小心,出街食都盡量係熟蛋,呢個溏心蛋唔算生。雞胸煎得剛好,又唔會好「鞋」,味道都係好食。唔好睇小呢個飯,都真係飽到放工。仲用乳酪畫碟,擺盤都有心思。繼續肥威,跟餐係無折扣,40元,就咁加上。都rich,味道可以啦。朋友食慾大開,叫埋乳酪,佢食得超開心。環境都幾好,傾計都可以盡情啲。

係一間gym內有得食,都特別,睇住人做gym然後係度食😂

幾乎一人打理,由收銀到沖咖啡到煮飯,好勁!

溏心蛋煙三文魚莎莎配酸麵包,82元。
朋友話唔錯,三文魚襯上酸包,都幾搭。

朋友食慾大開,叫埋乳酪,佢食得超開心。

環境都幾好,傾計都可以盡情啲。