2020-03-06 1745 瀏覽
係疫症下,有遠朋自遠方來,公園無開,但呢間好早book仲要係全數俾哂,都好勇敢咁黎食。。。仲以為唔會好多人,黎到竟然係全場爆滿!一入門口,有個好震撼嘅雪糕櫃,大人小朋友都圍埋一齊。甜品水果乜都有,由於係農曆新年黎食,當然有啲新年食物,不過唔知係咪大家都有食,新年小食就無乜人掂啦。新鮮嘅蔬菜沙律,仲有唔同款嘅煙肉。魚生區,刺身多款新鮮,呢個區只做生嘅食物。熟食都幾多,有牛羊,不過個人覺得肉就一般,所以只係攞左一次。熱食區仲有湯粉類海鮮呢度係唔錯,我地個個都來來回回食左好多,龍蝦可以自己加汁。魚係嫩嘅。新年限定,撈起(新年無優惠仲要係貴小小),係幾靚嘅,長輩睇得開心就好了。甜品正常,無話一款特別好。反而我欣賞個燉湯,好清,好夠味。最尾係呢個鴨肝,繼龍蝦後,好多人都係攞呢個。入口即溶,好邪惡呀。

仲以為唔會好多人,黎到竟然係全場爆滿!

一入門口,有個好震撼嘅雪糕櫃,大人小朋友都圍埋一齊。

新鮮嘅蔬菜沙律,仲有唔同款嘅煙肉。

魚生區,刺身多款新鮮,呢個區只做生嘅食物。

熱食區

仲有湯粉類

甜品正常,無話一款特別好。

反而我欣賞個燉湯,好清,好夠味。