2017-11-30
係,無錯,一個月嚟兩次,適逢有親友遠道而來香港,我同屋企人決定再去。假日可以唔駛book都有位嘅,不過睇黎無得咁博法,開始多人。好鍾意佢用呢啲圖案,好特別(其實算係乾淨)主角出場,呢個套餐真係好抵食,有片皮鴨揀,上次人太少食唔到,今次食到啦!佢個皮好脆,燒得好好。可惜嘅係麵皮唔夠熱同細塊,痴埋左,唔係好包到。下面嘅蝦片個個都讚,話夠好味。又係佢,佢係龍蝦伊麵,算係多肉,整得好味。沙嗲金菇肥牛粉絲煲,well,說好的煲,我地個個都呆左。味道咸左啲,水太多同埋結,呢個可以唔叫。客家豆腐呢個可以叫,之前返大陸食飯都有叫過,其實係ok,佢中間有舊肉,容易整又叫清清地,豆腐有煎過下,所以都係可口。係個汁都係多咗啲。另外兩道我地叫咗一斤蝦,不過新鮮白灼蝦無哂,變左得豉油王炒蝦,味道都ok。呢度嘅態度都係麻麻地,唔好要求太大,可能自己嚟仲快。繼續有免費糖水,有紅豆沙同蕃薯揀。
好鍾意佢用呢啲圖案,好特別(其實算係乾淨)
下面嘅蝦片個個都讚,話夠好味。
又係佢,佢係龍蝦伊麵,算係多肉,整得好味。