📍#丸十寿司日本食堂 (旺角)旺角亞皆老街8號朗豪坊12樓13號舖♡人均消費: $799 @ 2▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️對日本嘢既熱愛程度簡直係想每個禮拜都有一兩日可以食壽司😂 今次到訪既係朗豪坊既丸十寿司日本食堂😝✨#丸十壽司盛合(二人前)丸十盛合有兩件海膽壽司、帶子壽司、吞拿魚壽司等,最recommend海膽!!!!好鮮甜,帶子都好厚肉好鮮~✨#油甘魚壽司用料新鮮,入口無筋✨#炙燒左口魚邊壽司左口魚係我最愛之一,炙燒過既左口魚逼哂啲魚油岀黎,入口好香!!!! ✨#溫泉玉子伴燒澳洲和牛肉丼和牛丼份量十足,牛味幾香,配上溫泉蛋和牛口感更滑😋入口更有層次。✨#牛肉湯烏冬除左壽司,都想食啲暖下胃既嘢~揀左牛肉湯烏冬😋 牛肉好滑口感唔韌,烏冬彈牙,整體都ok!!✨#自家製玉子燒上枱嘅時候仍然保持到熱度,玉子燒好有蛋香~ 口感軟腍😋 熟度剛好。▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

📍#丸十寿司日本食堂 (旺角)
旺角亞皆老街8號朗豪坊12樓13號舖

♡人均消費: $799 @ 2

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

✨#丸十壽司盛合(二人前)

✨#油甘魚壽司
用料新鮮,入口無筋