小草十八怪石鍋米線😆以為只食米線,原來仲有蒸飯,荷葉飯,小食,串燒等。。嚟到當然乜都試吓啦🤭哩個石鍋米線好多材料選擇,$85可任選九款材料,湯底揀了火腿瑤柱肉骨湯🫕店員好细心講解甚樣焗👍可以自己親手焗或有需要店員幫手焗,不過我地都係等店員焗🤣先落芽菜及蔥配料等在石鍋中炒一炒,然後將九款材料再加入湯底(蓋上木蓋焗1分鐘)之後再加米線大约焗30秒左右就可以,想米線腍啲可以再焗耐啲時間⏳好欣賞個瑤柱蒜蓉海鮮荷葉飯,一上枱已經好香瑤柱味,米飯軟硬啱啱好,海鮮份量都多,每款海鮮起麻2隻(唔洗爭😆實夠食)另外都點了好多小食,串燒 😆🍡🍢牛舌,燒茄子,扇貝,豬仔骨,餃子,瓜菜類等。。。全部都好良心價👍好抵食串燒加上孜然粉調味😋吃落更加惹味🤤再飲埋餐廳大大杯特飲😍非常解渴🥃🥃總括來講餐廳每款食物份量好多,又多選擇又抵食,店員又好服務👍值得再黎幫襯🤗

全部都好良心價👍好抵食

2021-09-06