2025-05-29
想慶祝一定要訂呢間, 有驚喜甜品畫碟, 帶來難忘用餐體驗!呢度設有包廂位置, 亦有一系列嘅酒, 可以同frds小酌一下🍶~🥢海膽龍珠卷推介👍🏻 以金箔點綴✨ 新鮮海膽搭配本鮪魚腩蓉、醬油漬蛋黃, 一啖放入口中, 感受口感綿密嘅蛋黃, 以及本鮪魚腩蓉嘅鮮甜, 非常滿足!🥢鹽燒仙台熟成牛舌芯牛舌芯口感彈牙, 外層焦香, 蘸一點芥末能提升肉味!🥢中拖羅刺身、劍魚腩刺身、油甘魚刺身、特大帆立貝刺身款款都鮮味十足!劍魚腩刺身肉質細膩又厚實, 最愛中拖羅刺身, 超級肥美, 滿口甘香嘅魚油脂!🥢汁燒免治雞軟骨棒裏面加入少量雞軟骨, 將雞軟骨棒蘸上夢王蛋黃同醬油, 口感更濕潤香滑~🥢鹽燒油甘魚頭外皮燒至香脆, 魚肉都算嫩, 厚肉甘香🎂慶生一定要叫靚到爆嘅畫碟服務, 儀式感🆙 (๑˃́ꇴ˂̀๑)♡甜品碟上畫咗小火龍同”Happy Birthday“, 畫得好逼真, 好可愛呀😍!我揀咗開心果巴斯克蛋糕🍰, 口感綿密細緻, 表面有焦香, 帶來輕柔嘅芝士鹹香, 搭配蛋糕面上嘅開心果cream, 每一啖都能夠品嚐到開心果香氣~
🥢海膽龍珠卷
🥢鹽燒仙台熟成牛舌芯
牛舌芯口感彈牙, 外層焦香, 蘸一點芥末能提升肉味!
🥢汁燒免治雞軟骨棒
🥢鹽燒油甘魚頭
外皮燒至香脆, 魚肉都算嫩, 厚肉甘香