好多新加坡菜式我都好鍾意,包括咖吔多同埋海南雞飯😝今次就黎到一間主打新加坡菜,位於尖沙咀iSquare既《星怡》試試🤩‣ 南洋咖吔多士蛋黃味($48)我同朋友一見到有咖吔多就二話不說叫番份黎食😆厚厚既牛油配埋咖吔,雖然好地獄但味道真係好正~唔怕肥既朋友記得試試🤣‣ 鹹蛋黃炸魚皮($48)呢份炸魚皮份量幾多,而且大部分都食到鹹蛋黃,兩者好match幾好食❤️‣ 牛豬雞串燒 ($58)串燒都係新加坡菜必食既野,配埋沙嗲醬都幾惹味~‣ 新加坡海南雞飯 ($88)呢份海南雞飯同樣份量幾多,雞肉唔會柴口,仲送埋碗湯👍🏻‣ 班蘭水晶球 ($58)呢份甜品係有d似糯米糍,外層班蘭皮,上面鋪滿椰絲,中間有一粒粒既班蘭茸~‣ 美祿恐龍($33)/百香果水果茶 ($39)美祿恐龍味道唔錯,唔會好甜;百香果茶都幾好飲,百香果味夠重,同茶既比例配搭得幾好🫶🏻💭 C͟o͟n͟c͟l͟u͟s͟i͟o͟n͟餐廳地理位置方便,室內座位闊落,靠窗既位仲可以望到尖沙咀街景~上菜速度幾快,食物種類多,價錢合理👍🏻📍星怡|sing.la_hk尖沙咀彌敦道63號國際廣場3樓303號舖🚩更多同類餐廳 #foodstep_新加坡菜 🚩更多同區餐廳 #

‣ 南洋咖吔多士蛋黃味($48)

‣ 鹹蛋黃炸魚皮($48)

‣ 牛豬雞串燒 ($58)
串燒都係新加坡菜必食既野,配埋沙嗲醬都幾惹味~

‣ 新加坡海南雞飯 ($88)
呢份海南雞飯同樣份量幾多,雞肉唔會柴口,仲送埋碗湯👍🏻

‣ 班蘭水晶球 ($58)

‣ 美祿恐龍($33)/百香果水果茶 ($39)

💭 C͟o͟n͟c͟l͟u͟s͟i͟o͟n͟

📍星怡|sing.la_hk
尖沙咀彌敦道63號國際廣場3樓303號舖

🚩更多同類餐廳 #foodstep_新加坡菜
🚩更多同區餐廳 #foodstep_尖沙咀

📣Like & Share & Follow @ourfoodstephk_
🙏🏻多謝你既支持,成為我努力分享既動力💪🏻