📍#喜天丼 (尖沙咀)尖沙咀白蘭軒道2號富峰行地下B, C及D號舖♡人均消費: $700@2▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️今日俾我發掘到呢間位於尖沙咀嘅天婦羅專門店 天婦羅選擇豐富,全部燒到金黃色脆卜卜,想食幾多同食啲咩都可以自己揀~ 除咗天婦羅之外,仲有超級多串燒選擇!兩個人食到捧住個肚走都係$700 ~✨天婦羅軟殼蟹|松葉蟹鉗|黑虎蝦|秋葵|蕃薯|帶子|半熟玉子|冬菇天婦羅選擇豐富,想食幾多同食啲咩都可以自己揀~軟殼蟹既外皮酥脆,松葉蟹鉗肉質豐滿,黑虎蝦炸到金黃,口感彈牙,秋葵同蕃薯都保持住原有鮮味,咬下去有種清新感,帶子半熟,滑溜溜。✨串燒白鱔|明太子雞腿肉|免治雞肉棒|牛舌芯(京蔥)|豚五花京蔥卷|雞心喉|雞肝白鱔肉質嫩滑,明太子雞腿肉帶點鹹香,咬落去多汁。免治雞肉棒有種細膩口感,牛舌芯同京蔥的組合,食得過癮。豚五花京蔥卷脂肪適中,入口即化,雞心喉同雞肝味道濃郁。✨ 燒雪魚乾燒雪魚乾香脆可口,鹹味適中,咬下去有種煙燻味,絕對係啤酒最佳拍檔✨ 甲羅燒甲羅燒蟹肉肉質鮮甜,醬汁滲透入每一層,口感豐富,混合埋一齊食最好味。

📍#喜天丼 (尖沙咀)
尖沙咀白蘭軒道2號富峰行地下B, C及D號舖

♡人均消費: $700@2