小編口痕係大圍覓食 經過見到餐牌好吸引,有齊哂平時食馬拉菜必食既食物,店員熱情招呼於是就試下啦!餐廳裝修帶有南洋風味,分為上下兩層,主打正宗馬拉菜,所有醬料都係由馬來西亞空運到港。————————————♥———————————- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -♥️ 鮮牛油咖央多士 $38幼滑咖央醬配搭鬆脆金黃色多士,再加上鮮牛油🧈奶油入口即化,一啖咬落去多重口感,味道昇華不少而且甜度岩岩好。♥️ 馬拉沙嗲串燒(三串)$64串燒即叫即燒有3款肉類選擇,小編揀左牛、豬、雞各一串,肉質唔乾配上特製馬拉沙嗲醬,甜甜地之餘帶有獨特香料味道。♥️ 我知你啦薄餅 $52店主幾有創意😆個名好搞笑,熱辣辣薄餅好香牛油味,外層金黃酥脆內裏煙韌,可以蘸香辣咖喱汁/牛肉汁,蘸醬汁食好惹味。♥️ 馬來西亞茶(熱)$18茶香突出口感幼滑,係一杯出色馬來西亞茶👍🏻💕整體而言食物味道唔錯,價錢相當親民,店員服務態度親切,唔會限時限刻趕人走,唯一不足係坐得近廚房會有啲嘈。- - - - - - - - - - - - - - - - - -

————————————♥———————————

♥️ 鮮牛油咖央多士 $38

♥️ 馬拉沙嗲串燒(三串)$64

♥️ 我知你啦薄餅 $52

♥️ 馬來西亞茶(熱)$18
茶香突出口感幼滑,係一杯出色馬來西亞茶👍🏻

💕整體而言

————————————♥———————————