2020-08-08
呢排無辦法啦,儘量都要外賣返屋企食架啦。見呢間未試過又唔貴就試下佢先😋👍💥溫泉蛋牛肉丼 $58 牛肉丼嚟講,佢嘅牛肉質素真係算係咁,而且份量亦唔吝嗇👍唔會話成舊都係肥膏,亦唔係好柴身嘅瘦肉🐂食得出丼飯真係用日本米😋溫泉蛋生熟亦恰當啱哂撈飯👍可能太耐無食過牛肉飯嘅關係,真係好掛住「牛汁」撈飯😭💕鐘意食「牛汁」嘅朋友,見到店家寫住歡迎嗌多汁喔😆評分: 7.3/10 ☺💥南蠻炸大雞丼 $62南蠻炸大雞外皮有少少酸酸地嘅醬醋味😋但因為佢嘅味道係喺炸漿入面,所以炸完仲係保持乾身🐤拎到返屋企食都仲係脆口架👍😋但略嫌咸咗少少,但配飯食就差唔多啦☺每舊炸雞都好大舊,而且份量多,食極都仲有咁超抵食😱🤣好欣賞佢唔係求其落pat沙律醬hea我就算,係真係有整蛋沙律放上面🍳🥚雖然無話特別重蛋味,但feel到哂啲誠意❤評分: 8/10 😍💥免治雞軟骨串 $12我哋明明嗌咗2條都收咗2條錢,但最後淨係俾咗1條咋好sad😭😭不過言歸正傳都係好味嘅😋食到好明顯香烤過嘅焦香味😍配埋甜甜地嘅醬汁係無得輸嘅味道😆好後悔無加蛋黃做沾醬😭雞肉串唔會好乾,每啖都食到粒粒軟骨,口感唔錯😋👍評分: 8.5/10 😍💥漬物、玄米茶、味
💥溫泉蛋牛肉丼 $58
評分: 7.3/10 ☺
溫泉蛋牛肉丼
💥南蠻炸大雞丼 $62
評分: 8/10 😍
南蠻炸大雞丼
💥免治雞軟骨串 $12
評分: 8.5/10 😍
💥漬物、玄米茶、味噌湯 (跟餐)
個餐寫到明包以上三樣的,但最後返到屋企先發現得返個湯🤣唔係話貪另外嗰2樣野,但見嗰日店面唔算滿座,上面個雞肉串俾少跟餐野又俾少真係有啲shock啫😰大家真係要check清楚先走呀😭
評分: ---- 🙂
好啦雖然佢俾漏咗幾樣野,但睇返openrice原來佢哋開店無耐咋😱好啦做法不完美可接受🤣但佢哋野食好食又抵食,店員態度都nice,最重點一樣係,有上過店鋪嘅就會發現佢哋真係良心到發金(靜靜地啦☺)仲有賣光時飲品💕無唔support嘅理由,必定有take 2❤
(感謝睇到呢度嘅你❤)
美味度👅: 8/10
性價比💕: 8/10