1K
個人好鍾意去任食邊爐,最近發現呢間港島新開日本A3、A5牛任食邊爐,就決定去食下!❣️餐廳主打北海道A3、A5黑毛和牛,片片紋理分明啱曬鍾意食肉嘅人❣️一人一鍋自己決定淥咩,夠自由度❣️外面主要係丸、菜、1-2 款海鮮如蝦、青口。全晚不斷encore青口😆當日點了個$398 日本A3黑毛和牛餐~湯底: 🍲 梅吉鍋(推薦)- 原來梅吉鍋即係類似喇沙咁,少少辣且香口,配埋牛牛冰,好可愛!食物:🐮A3黑毛和牛- 片片和牛紋理分明,滿滿油脂香,要回本就要不斷encore🦐海鮮- 海鮮都係回本之選,外面自助區有青口、蝦任攞!- 當日我就係瘋狂食青口,大大隻,味道幾鮮甜- 後來仲有帶子,不過個人都係最❤️青口另外仲可以無限攞自助區其他任食食物,有各式丸例如芝士丸、蟹子丸、菜等等。飲品方面,最特別係有濃豆乳,豆乳味都幾香濃。另外仲有汽水、支裝自家製飲品等。若果住附近又想方便咁食個任食邊爐,都係唔錯選擇!

❣️一人一鍋自己決定淥咩,夠自由度

當日點了個$398 日本A3黑毛和牛餐~

湯底:
🍲 梅吉鍋(推薦)
梅吉鍋

食物:
🐮A3黑毛和牛

🦐海鮮
海鮮

- 海鮮都係回本之選,外面自助區有青口、蝦任攞!
- 當日我就係瘋狂食青口,大大隻,味道幾鮮甜
- 後來仲有帶子,不過個人都係最❤️青口

若果住附近又想方便咁食個任食邊爐,都係唔錯選擇!
梅吉鍋