【九龍灣•SuperNormal】✨🐝————————————————————————位置鄰近淘大商場地下商場外圍周邊位置 摩登格調餐廳 豬手亦都係唔錯嘅推介 配返杯cocktail 或者special drink or 手工啤 認真夠曬嘆牙!!😍🍯|柚子脆皮豬手|HKD 148重點推介 外皮燒得香脆 肉質夠嫩滑 搭上餐廳特製芥辣(帶點甜) 送啤酒一流 🐷🍖🦴🍯|照燒日本鰻魚扁意粉|HKD 152扁意粉質地較厚實 易入口又入味 且略帶點甜 鰻魚燒得剛好 搭襯青椒及紅椒絲 滋味沒法檔🐠🐟🍝🍯|白酒煮法國藍青口配兩塊包|HKD 118底層白汁勁多 青口加配香草鮮味香口 兩塊蒜蓉包同白汁嘅配搭新滋味🥂🐚🍞🍯|藍芝士水牛雞翼5件|HKD 86經過一層酸甜醬醃製 入口先覺得宣言之後有一層微辣滲出嚟 再點上水牛芝士醬 層次感即時出曬 真心夠曬特別🧀🧈🐔🐓
【九龍灣•SuperNormal】✨🐝
————————————————————————