2025-05-23
天啊!天氣超熱,想搵「Drool Froyo」食乳酪雪糕,之前喺天后食過,中環呢間分店就有位置可以坐,不過就辛苦少少,差不多要行到去山頂🥵不過地點好近中環嗰啲打卡點,雖然差唔多喺山頂,但係都有唔少人流😆同朋友各嗌咗一杯雪糕,佢就嗌「朱古力3.0」個雪糕底就係原味乳酪雪糕!🍨我就食返之前試過嘅「滿足杯 」可以揀三種配料&一款醬汁,返兜返上次食過嘅手工自家製「抹茶奶凍」、「杏仁脆片」,另外今次就試咗新嘢「荔枝」同埋加錢試咗佢哋既「開心果雪糕」😗天后嗰邊就有扁牛角包做配料,呢邊就有得食Croffle,一共有三款Croffle,我哋今次又試咗「芒果」、「香蕉」,Croffle會吱咗一層乳酪雪糕係Croffle上邊,配埋生果一齊食!酸甜生果加上乳酪雪糕,真係好啱夏日炎炎嘅夏天食⛱️☀️✦ 朱古力 3.0 $58✦ 滿足杯 $58|開心果雪糕 +$5|荔枝|杏仁脆片|抹茶奶凍|開心果醬 +$3✦ 芒果乳酪 Croffle $40✦ 香蕉乳酪 Croffle $40
✦ 朱古力 3.0 $58
✦ 滿足杯 $58