主打豬扒料理嘅Pigsman,除咗銅鑼灣店宜家上環都有啦!餐廳牆上面掛滿特務裝備裝飾,好有型😎 Menu設計都幾有心思,用咗Mission嚟設計,點餐之餘,仲覺得自己要完成mission🤣 今次我分別點咗Misson A & B Combo😋~ 特務G (蔥油豬扒飯配雞蛋) + 手打豬肉丸+ coconut water🥥~ 特務 C.C (芝士焗越式水咖喱豬扒飯) + 特務濃湯(南瓜湯) + coconut water🐷蔥油豬扒飯,豬扒質地堅實,但仍然好嫩口,有豬肉本身嘅香氣,配上蔥油超級惹味呀,送飯一流👍🏼 手打豬肉丸好大粒,肉質結實,仲有秘制醬汁配上。🐷🧀 芝士焗越式水咖喱豬扒飯,芝士加埋咖喱超濃味好食😋仲有好多塊豬扒好juicy!南瓜湯好creamy,南瓜味超濃郁,好好飲。