2022-05-06
【一汁一菜】新開日式簡約風料理☀️佢地有個限定二人前set (💰$178)都幾抵食包兩款湯,小菜,飲品同一款咖喱飯🍛北海道產甜粟雞肉豆乳素湯🌽呢款湯幾好飲!粟米湯底好濃郁🫣 而且入面都好多料👍🏻👍🏻法式龍蝦濃湯🦞 +💰10一開係幾香龍蝦味 但飲落好咸🫢 完全蓋過曬龍蝦味 呢個仲要加$10先有 就唔建議❌濃香牛肉野菌咖喱飯🍛一開始以為兩個人share一個主食會唔夠食😳 佢係一個咖喱汁再加兩杯白飯🍚但計埋飲埋碗湯都飽飽地😂 而且呢個我地都覺得係成個set之中最好食😚😚😚😚唔好睇佢外賣杯細細個咁,入面都有勁多大大舊既牛肉 入曬咖喱既香味之餘夠林身👍🏻👍🏻 呢個咖喱飯輕輕一推😚番茄菠菜芝士雞肉卷🫔呢個幾特別 雞肉卷中心夾住芝士 雞肉卷都嫩滑口感幾好😊五彩野菜濃豆腐拌酸酸甜甜既豆腐拌 食落幾開胃😆蜜桃紅茶同烏龍茶食到飽飽地飲兩款茶消下滯咁 無話好特別~~整體既野食都唔錯😚😚 除咗個龍蝦湯鹹咗啲之外😂 性價比都算高 🫣🫣
佢地有個限定二人前set (💰$178)都幾抵食
包兩款湯,小菜,飲品同一款咖喱飯🍛
北海道產甜粟雞肉豆乳素湯🌽
呢個幾特別 雞肉卷中心夾住芝士 雞肉卷都嫩滑口感幾好😊
五彩野菜濃豆腐拌
酸酸甜甜既豆腐拌 食落幾開胃😆
蜜桃紅茶同烏龍茶
食到飽飽地飲兩款茶消下滯咁 無話好特別~~