呢間火鍋放題一共有三個套餐,最平$238就已裂有,我地直接試咗個最貴嘅$348,牛肉嘅質素真心係非常高。———————————————🌟湯底湯底方面我地分別選擇咗重慶麻辣湯同藥膳養生雞湯,麻辣湯都幾惹味亦都夠辣,養生湯方面藥膳會比較重,個底有加酒一開始有少少苦味,但煲煲下都幾唔錯,而且入面仲有滑雞味道非常唔錯。.🌟牛肉推薦和牛肉眼非常推薦,佢會用金色碟裝好好分辨,油花分佈好均勻,牛味非常濃郁。另外有個手切和牛薄片,超薄身,基本上快碌一碌就可以食,而且味道都好正。另外有隻油花重啲嘅,放入口係充滿油香仲入口即溶。其他其實仲有啲封門柳、牛肩胛等,全部味道都好正,非常推薦。.🌟羊肉片羊羶味好重,而且唔會話好肥,脂肪同肉分佈都平勻,鍾意食羊肉一定要叫。.🌟脆肉鯇平時去街市買其實都唔平,呢度可以任食之餘仲要好高質,脆肉鯇非常新鮮,啲肉係好爽脆之餘仲要咬落係好實淨。.🌟糖醋雞翼呢個其實好有趣,佢係突然拎出黎比我地話平時都會送下雞翼🤣但咩味道視乎佢地果日想整咩,不過真係要讚呢個糖醋雞翼味道真係冇得頂,調味係類似鎮江骨果種酸酸甜甜味,但就真係可遇不可求。.🌟甜品有好多款韓國雪條供應,不過可能因為我食午市

———————————————
🌟湯底
🌟牛肉推薦
🌟羊肉片
🌟脆肉鯇
🌟糖醋雞翼
🌟甜品
有好多款韓國雪條供應,不過可能因為我食午市佢未開齊工具,我見旁邊應該係仲有爆谷機同埋可以自己整雞蛋仔,有機會都好想試試。
🌟配菜
其他配菜基本上你諗到佢都有齊,各款丸、牛栢葉、魷魚、菇同菜等,而且全部選材都高質,睇落都新鮮乾淨。
🔸整體評價🔸
呢間火鍋其實位置唔算多,但勝在裝修都唔錯坐得又舒服,好似仲有個戶外位置夜晚仲有燈飾可以飲住酒Chill。而且小店都充滿人情味,入面啲職員都好熱情,好似私房菜咁有隱藏菜式突然就可以拎出嚟食。火鍋營業時間仲到凌晨12點,大家如果夜晚想食火鍋又未諗到去邊可以考慮呢間!