2020-03-05 84 瀏覽
困左太耐係屋企冇食好嘢啦,所以好興奮咁出咗去食牛!呢間小店近荃灣廣場,位置有點僻靜,位於眾多車房之間! 餐廳提供不同熱門套餐,我們點了牛側腹扒,脂肪豐富,咬落很夠油香上腰西冷,厚厚嘅牛扒,牛味很重,肉汁豐富另外,套餐可以加錢$30 就可以5揀3,有薯條、飯、湯、沙律、飲! 我哋薯條同飯各選一樣,雖然唔係主角,但質素都好高,薯條不會太細條,好趣,又有口感! 飯係珍珠米,飯上加了日式飯素! 配牛扒食,一流! 而且有自家製醬汁 紅酒牛肉汁同埋青醬 配薯條、牛肉都好fresh 👍🏻👍🏻👍🏻 另外值得大讚嘅係 剛坐低侍應已經準備好每人一個信封同水、酒精消毒同埋濕巾俾我哋!最窩心係埋單後,佢哋仲送左一杯漂白水俾我哋!佢哋話老闆為表心意,支持香港人!太突然、太窩心,好感動呀!

上腰西冷,厚厚嘅牛扒,牛味很重,肉汁豐富