2023-09-18 56 瀏覽
星期日係family day💕一行四大一小黎左西貢新開酒店入面既M square食晏,裝修好靚,運動為主題令人眼前一亮,menu好多選擇😘嗌左Carbonara,Carbonara 配上濃郁既蛋黃汁,,食落一點也不漏,反而令我越食越想食。安格斯牛肉肉醬闊麵配温泉蛋,啲溫泉蛋蛋既汁流晒岀嚟,撈埋肉醬一齊食,超級入味喔。慢煮手豬肉千層麵,千層麵中間夾雜左慢煮手撕豬肉同酸椰菜,有嫩口同爽口嘅感覺之餘。手撕豬肉Nachos,手斯豬肉配墨西哥芝士粟米薄脆 Nachos好正,芝士同手撕豬肉好多,口感好豐富。我是綠茶控,餐牌看見這份綠茶梳乎厘,吃到飽一飽也要嗌梳乎厘,哩份梳乎厘既空氣感和軟硬度分配適中,梳乎厘上方的綠茶忌廉非常好味。