2022-11-27
《 😘❤️超平超抵網店—閣樓市集 Loft Market》平時無聊嘅時候最鍾意就係上網睇吓有冇嘢可以買😈今次俾我搵到一間好抵嘅網店🙊買嗰時仲咁啱全部嘢半價💓即刻諗都唔諗就買咗一堆😝送上門真係好方便 依家仲有限時優惠:買滿$200就已經可以免費送貨上門!1️⃣ 🍡🍧 驚喜零食盒 $200最特別嘅地方就係你收到嗰一刻先知道裏面有咩💓有10款唔同嘅嘢食 杯麵🍝蒟蒻麵🍲布甸🍮魷魚絲🦑飲品🥤薯片😘等等 種類又多味道又好!用嚟送俾人啱啱好‼️2️⃣ 🥟❤️ Osaka Ohsho - Cheese Dumplings $25成日都喺唔同地方見到呢一個大阪王將嘅餃子😎今次終於到我食!羽根餃子輕輕鬆鬆煎7分鐘就食得 加埋惹味嘅芝士好滿足🧀🧀!3️⃣ 🍗🐔 O'price x BBQ Sweet and Spicy Fried Chicken 500g $74另外都覺得好特別嘅就係呢個韓式甜辣醬炸雞🍗本身已經調好味只要擺落氣炸鍋炸一陣就可以食得 炸粉亦都唔會好厚 肉質鮮嫩😆除咗呢幾樣仲買咗一啲日本嘅果汁🍑🍎仲有韓式拌飯🍛台灣芋圓😆韓國芝士年糕😏每一樣嘢都好高質😗又容易煮😉啱晒我呢啲懶人😝欣賞佢送貨速度好快兩日就到😙仲要p
1️⃣ 🍡🍧 驚喜零食盒 $200
除咗呢幾樣仲買咗一啲日本嘅果汁🍑🍎仲有韓式拌飯🍛台灣芋圓😆韓國芝士年糕😏每一樣嘢都好高質😗又容易煮😉啱晒我呢啲懶人😝欣賞佢送貨速度好快兩日就到😙仲要pack得好好 咁抵一定會係咁encore👍!
免費登記會員 仲可以享88折優惠😆聽到都覺得吸引❤️ 首次登記成為新會員更加可以有迎新禮遇$10購物金及$100購物優惠券(購物滿HK$800就可以用啊啦!)
📍 @
‼️‼️仲可以揀門市自取!
地址:黃大仙龍翔道136號黃大仙中心北館地下G06E-G06G號鋪
𝓛𝓸𝓬𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷
#eateateat_onlineshops
#閣樓市場 #LoftMarket #送貨上門 #門市自取 #韓閣 #koreanloftcafe #韓閣旗艦店 #驚喜零食盒 #醬油蟹 #日本鹿兒島特選和牛片 #網店 #零食店 #韓式零食店 #韓式食品 #韓式三文治
#閣樓市集 #Loft Market