2021-09-20
9 0 後 的 味 蕾 .行西洋菜街,有咩新搞作好?!.可以上樓食飯、Shisha、飲酒一站過囉!.以月球為主題嘅一間樓上酒吧,提供酒精飲品之餘,Shisha,同熟食!.📸 J moon signature ~$130 👍🏻讚酒精同果汁調配得幾balance,入口先有葡萄果汁味,微微甜酸,然後滲出柚子香味,賣相仲好IGable,有個大氣泡.📸 龍蝦包 $168個包超香芝麻味,有烘底,所以少少脆口,中間放咗龍蝦肉粒,配青瓜絲粟米沙律醬,餐前小食都幾清爽.📸喇沙闊條麵 👍🏻讚幾特別,平時食喇沙都係湯底,今次整成結身嘅醬汁,掛上闊條麵,感覺好新奇,喇沙味道都幾好,辣得來帶有少少甜,建議試吓!.📸鰻魚risotto飯質有少少似糙米,比較粗晏少少,但係每粒飯都撈勻左鰻魚醬汁,甜甜地,鰻魚切成細粒,同飯撈埋一齊,啲毛豆增加左成個飯嘅口感,有加分.餐廳有室內同室外嘅,如果真係想Shisha,坐得舒服啲,建議大家預早打去book室外嘅位置!
行西洋菜街,有咩新搞作好?!
可以上樓食飯、Shisha、飲酒一站過囉!
📸 J moon signature ~$130 👍🏻讚
📸 龍蝦包 $168