2022-08-09
上星期周末可以話係香港最熱個幾日~係旺角街頭熱到連行街都唔想嘅時候😛 同朋友搵間餐廳飲野食野(涼涼冷氣😂 比較寫意舒服!-呢間餐廳幫襯過幾次~ 每次都會同三五知己黎一齊飲野! 餐廳主打手工啤酒同各款cocktail 仲有多款小食揀🍟🔻🔻🔻🔻🔻✨ 煙三文魚香芒沙律 ($53)🥗天氣熱到要先揀個冷盤~ 煙三文魚+清甜芒果🥭 仲要有埋蜜瓜粒~成個沙律都幾fresh!-✨ 脆香避風塘薯條 ($65)避風塘味超惹味! 會越食越辣🌶~ 上面仲會有花生粒 岩哂一路飲野一路食~而且佢份量都算幾多 好有果腹感🤰🏻-✨ BBQ濃醬海鮮Pizza ($97)主食同朋友叫左海鮮Pizza🍕餅底係薄批 餡料有蝦仁魷魚 最點睛係佢個BBQ醬~的確比較濃味! (朋友略嫌偏鹹但我接受到呢~👌-✨ Rainbow Mocktail ($84) / LOL Mango ($85)來到最期待環節登登登~ 叫左兩杯Mocktail🍸 彩虹mocktail由芒果、士多啤梨和橙味嘅果汁調製 呢杯沙冰超~大~杯🍹夏天消暑一流💦 另一杯LOL Mango由芒果、熱情果、檸檬調製~ 味道更加清新 酸酸甜甜 超解喝〰️🔺🔺🔺🔺🔺📍 WOF
🔻🔻🔻🔻🔻
✨ 煙三文魚香芒沙律 ($53)🥗
✨ 脆香避風塘薯條 ($65)
✨ BBQ濃醬海鮮Pizza ($97)
🔺🔺🔺🔺🔺
📍 WOFT (旺角)
🗺 旺角染布房街7-8D地下