《📍古今食評分享 》@ihungry.hk想食啲特別嘅日本菜💖?位於銅鑼灣嘅古今絕對係你首選!古今供應多款日式料理,其中壽司卷系列更引入充滿創意,絕對會令你大開眼界!想知係咪真係咁特別?立即嚟睇睇😆!🔸【雜錦刺身沙律 - $108】刺身沙律以新鮮多樣嘅刺身片搭配色彩繽紛嘅蔬菜🥗,讓你的味蕾瞬間爆發!每一片刺身都保持咗其鮮美的口感和原汁原味,再搭配清爽的沙拉醬,感覺超Fresh!🔸【火山 - $128】名為火山🔥,絕對唔係嘢少!卷物上滿蟹籽、蟹柳絲和帶子,而卷物裡而亦都有新鮮嘅蟹柳、青瓜及牛油果餡料,呢個組合係Perfect Match!重點係仲會有店員過嚟燃點起呢座火山,感覺非常震撼,經過火燒香後飯變得更加香脆,一口食到多個層次,絕對絕對絕對絕對係必點🔥🔥!🔸【古列炸蠔(4隻) - $78】古列炸蠔外酥內嫩✨,每一口都能感受到蠔肉嘅鮮甜和酥嘅的口感。每一顆蠔肉都經過精心挑選,確保其新鮮度和品質,絕對係必點👍!🔸【黑豚肉豬豚肉串燒 - $32】黑豚肉豬豚肉串燒由優質的黑豚肉製成🐷,肉質豐潤多汁,口感極為嫩滑。每一口咬下去,都可以感受到油滋香氣,又唔會燒得太過火,值得一讚💪!🤪iHung
《📍古今食評分享 》@ihungry.hk

🔸【雜錦刺身沙律 - $108】