2021-07-14 45 瀏覽
💁🏻‍♀️養生/進行緊生酮飲食嘅朋友埋嚟睇啦喂.珍珠奶茶飲得多都會悶,有時又好想飲番杯健康飲品,呢間舖頭可能幫到你.旺角MOKO分店做緊優惠,$58(一件蛋糕+一杯飲品).兩位80後女生自家成立嘅香港品牌,提供多款自家配製嘅養生茶,花茶功效各異,配方仲係由中醫師專業調配。.📸️ 皇牌氣血茶包含咗七種食材,主要功效係暖宮,適合女性,店員建議花茶盡量熱飲先有功效。.我選擇咗走甜,飲入口玫瑰同金盞菊既味道最搶,好健康。.📸️ 青蘋果青檸茶一款夏天飲品,飲入口比較清淡,三八月淡淡蘋果同埋青檸味。.📸️玫瑰荔枝慕絲質地幾好,保持到慕絲既軟,但又唔會偏溶,味道其實有少少似士多啤梨,酸酸甜甜,配合青蘋果茶,味道比較突出。.📸️生酮芝士蛋糕好多減肥嘅女仔都唔敢食甜野,呢個蛋糕幫到你過吓口隱,質地同實身既芝士蛋糕相似,不過由於冇落糖,個蛋糕係咸咸地,幾得意。.仲有其他蛋糕俾大家揀舖頭仲有得售賣多款獨立包裝既花茶茶包,啱晒大家拎返屋企慢慢沖
💁🏻‍♀️養生/進行緊生酮飲食嘅朋友埋嚟睇啦喂
旺角MOKO分店做緊優惠,$58(一件蛋糕+一杯飲品)

📸️ 皇牌氣血茶

我選擇咗走甜,飲入口玫瑰同金盞菊既味道最搶,好健康。
📸️ 青蘋果青檸茶

一款夏天飲品,飲入口比較清淡,三八月淡淡蘋果同埋青檸味。
📸️玫瑰荔枝慕絲

📸️生酮芝士蛋糕