2021-01-14 950 瀏覽
⭐️Club ONE 會所推出午市點心放題,今日就忍不住要帶媽咪試一下。首先無敵海景🌊和服務員的態度都已經一百分了💯!入正題,午市點心放題入座即送特盛五式!✨✨✨🥢墨魚籽原隻鮑魚酥 🥢椰皇灌湯餃 🥢杏汁白肺湯/花膠濃湯碗仔翅 🥢雪山叉燒包 🥢朱古力心太軟 另外,可任食3️⃣6️⃣款小菜及點心,當中包括口水雞、臘味、乾炒牛河、流沙包等,選擇豐富,現時只需$1️⃣4️⃣8️⃣位就能享受到,價錢相當合理,即回本🤩!我和媽咪都覺得食物質素非常之高⬆️,尤其是椰皇灌湯餃🥟,非常清甜😋,灌湯餃大大隻✨!另外都不得不讚花膠濃湯碗仔翅,好入味,又足料✨!另外我們前菜叫了口水雞、雞絲粉皮、丹麥叉燒。而小菜就叫了咕嚕肉、避風塘龍躉腩、黑松露元貝炒蛋🥚!最後就我們就品嚐心太軟✨,想不到中菜餐廳都能做出出色的西餐甜品👍🏻!總括而言,無論環境、服務態度、食物素質都真心滿分!🤩

入正題,午市點心放題入座即送特盛五式!✨✨✨
🥢墨魚籽原隻鮑魚酥
🥢椰皇灌湯餃
🥢杏汁白肺湯/花膠濃湯碗仔翅
🥢雪山叉燒包
🥢朱古力心太軟

總括而言,無論環境、服務態度、食物素質都真心滿分!🤩