2023-01-28
《超值和牛燒肉🔥》———————————————-#大眾燒肉酒場 🍶-最近天氣咁凍,最啱去食燒肉~呢度位於旺角鬧市嘅樓上鋪,一入去就見到門面嘅燈籠,充滿日式feel🏮餐廳主打和牛,款式選擇豐富,座位舒適寬敞,重點係油煙味亦唔會好重😙-和牛壽喜燒係必點之選😍 店員會係你面前用火槍燒和牛,再點蛋汁同黑松露壽喜燒汁撈飯食,燒完之後超香,牛香撲鼻😌 和牛口感軟腍,呢個價錢有咁嘅質素真係CP值極高!-和牛三角腩同和牛五花係另外兩款好出色嘅部位,油脂感強烈,油花好靚,同樣推介😚而且份量十足,啱哂食肉獸🦖 -除此之外,我哋仲嗌咗厚切牛舌芯同薄切牛舌,肉味濃郁~仲有款好特別嘅牛肋肉,而且用上果漬醬汁醃製,鮮嫩多汁,好惹味🤗-唔洗食牛角,喺呢度燒肉都有紫菜月見丼,撈飯簡直係絕配,超滿足😋-⭐️價錢參考:(另收加一)和牛壽喜燒:$88和牛三角腩:$98和牛五花:$68果漬牛肋肉:$58厚切牛舌芯:$48薄切牛舌:$28西班牙黑毛豬:$28紫菜月見丼:$28雞皮餃子:$48青檸梳打:$28咸檸七:$22🍌抵deal 指數:8/10💰人均消費:$300
———————————————-
#大眾燒肉酒場 🍶
⭐️價錢參考:(另收加一)
和牛壽喜燒:$88
和牛三角腩:$98