早2年去過呢間餐廳食都覺得唔錯最近在筲箕灣開左分店 (因為openrice未有分店資料唯有係呢到打食評😂)分店位置就係之前金記(唔知仲有冇人記得呢)個位一入到去,d員工都係印度人可以用簡單英語溝通 (body language最緊要😂)我比較早到,一入到未叫就有野食😜有少少淋左不過味道幾滋味加上薄荷汁幾清新之後就黎碗餐湯 酸酸地幾開胃是終於人齊 可以點菜喇呢到既一大特色就係Naan同千層酥餅任食呀(逢叫套餐)但呢到既Naan較淋身 左邊Garlic Naan沒有蒜蓉味且甜右邊係千層酥餅味道好過Naan呢個真係極力推介用好多既香料去醃雞 之後炸到脆卜卜d雞肉仲好嫩口 味道好香又不會太咸呢個都極力推介一上到烽煙四起 香噴噴同上一道菜一樣用香料醃過 不會覺得腥呢個菜最欣賞之處係用鐵板上“渣”完之後鱸魚都係咁嫩口加上咖哩汁又另一番風味 (仲可以refill😂)呢個比較上較遜色 肉質有d“鞋”口痴牙 而汁較少總括來說,真係抵食的印度餐人均消費: 大約100位 (我3個人食左$296)p.s.個到既員工真係好nice 有個叔叔(腳有d拐下)見到有人係門口望就會9秒9拎住傳單衝過去👍好勤力附上晚餐套
早2年去過呢間餐廳食都覺得唔錯

分店位置就係之前金記(唔知仲有冇人記得呢)個位

一入到去,d員工都係印度人
可以用簡單英語溝通 (body language最緊要😂)
我比較早到,一入到未叫就有野食😜
印度薄脆配薄荷汁

有少少淋左不過味道幾滋味
加上薄荷汁幾清新

之後就黎碗餐湯 酸酸地幾開胃

蕃茄餐湯

終於人齊 可以點菜喇

呢到既一大特色就係Naan同千層酥餅任食呀(逢叫套餐)
但呢到既Naan較淋身

一上到烽煙四起 香噴噴

同上一道菜一樣用香料醃過 不會覺得腥
呢個菜最欣賞之處係用鐵板上“渣”完之後鱸魚都係咁嫩口

香烤鱸魚配咖哩汁

加上咖哩汁又另一番風味 (仲可以refill😂)

呢個比較上較遜色
肉質有d“鞋”口痴牙 而汁較少
咖哩羊仔腩

總括來說,真係抵食的印度餐

人均消費: 大約100位 (我3個人食左$296)

p.s.個到既員工真係好nice

附上晚餐套餐餐牌🍛🍲🍗