朋友喺尖沙咀度返工,夜晚梗係佢帶路搵嘢食啦,一向嘴刁嘅我真係好佩服佢搵到呢間餐廳🤪私隱度極高,木系嘅裝修,播住輕快柔和嘅音樂🤩所有嘢都好Perfect match🥰呢度嘅服務真係好好,唔知以為自己去咗五星級嘅酒店🥳打開Menu樣樣有,唔使自己傷腦筋,廚師精選小食包括有兩種高質既cold cut ham 🤪仲有兩粒蕃茄粒同青瓜粒釀入蘑菇度❤️配埋黑醋,味道相當fresh👍Appitizer有自家製糖鹽漬紅菜頭三文魚,好清新嘅感覺🥗廚師用左紅菜頭既汁配上三文魚做漬物,賣相望落去好似玫瑰花咁,令到三文魚更加提鮮,食落好似煙三文魚,好特別喔🥳南瓜濃湯冇得輸,原來用左五種南瓜🎃整成架,濃濃的南瓜溶,配埋忌廉,大蒜🧄洋蔥🧅,飲落真係好creamy😚雜菌炒意大利🇮🇹粉,好香呀🤩熱辣辣,雜菌份量好多,滿滿的,意大利粉口感適中,配埋特製既醬汁,掛滿哂每條意粉🍝👍👍香煎豬鞍釀羊肚菌配蘋果蓉💓 味道好香,外皮脆脆的,豬鞍本身非常嫩,嫩中又帶點彈牙既口感,咬落是滿滿的肉汁🥰,羊肚菌同豬鞍好夾,🤫令到豬既味道更加升級,成件事好幸福呀😍廚師精選甜品係馬蹄糕,冇錯係馬蹄糕,好得意好特別🥰自家手作既馬蹄糕煙銀得黎好香椰

廚師精選甜品係馬蹄糕,冇錯係馬蹄糕,好得意好特別🥰自家手作既馬蹄糕煙銀得黎好香椰汁味道,不錯喔😝

2020-01-21