2021-07-19
呢間之前係觀塘食過唔錯既漢堡店🥰今日就約左係銅鑼灣附近返工嘅朋友一齊過嚟食😜係人都知我好鍾意食景😂所以都有啲期待今日嘅lunch😬餐廳就在百德新街最外邊..都遠眺到少少海景🥰配埋藍天白雲好天氣😍心情都好啲😎經典之堡 $108個Burger拎上手已好聚手🤲麵包烤到微暖且軟棉🤩中間夾咗厚厚嘅安格斯牛肉扒夾雜住自家製既moomoo菇味醬配搭著味道清新嘅番茄🍅及生菜🥬可以拉低返整體嘅油膩感😋牛肉好厚身具濃濃嘅牛肉味🐂咬落去個吓肉汁爆發出來超Juicy🤤瑪格麗特薄餅 $108 今日想清啲就來一客💚瑪格麗特薄餅🍕個pizza餅底好薄好香脆😆完全無俾啲意大利香草🌿及蕃茄醬醬料整到淋晒🙌 果厘蕃茄及羅勒好新鮮😍上面既馬蘇里拉芝士輕易拉絲出來感覺好治療癒🤩而且味道就岩岩好😋唔會話好咸🤤MooDraught $58 呢杯Draught有點似淡淡既IPA😍飲落帶點柚子皮味道☺️好易入口細細味夠哂冰凍😝好正!
經典之堡 $108
瑪格麗特薄餅 $108