2022-06-19 50 瀏覽
平時食嘅三文治餡料好少,呢間啲餡多到一啖都咬唔晒🤣,價錢又公道。牛油果碎蛋($2️⃣7️⃣)我揀咗烘底嘅,要另外加兩蚊,不過我覺得如果唔係即食既話,叫唔叫烘底都冇乜所謂。牛油果夠軟熟,碎蛋份量好多,食嗰陣時真係要小心🙈,因為啲餡料會咇出嚟~芋泥肉鬆($3️⃣2️⃣)呢一款我就轉咗麥包。佢啲芋泥好有咬口,應該係手工芋泥,仲食到粒粒。同埋好再去唔會好甜,因為有啲太甜會好漏,佢就唔會有呢個情況,都唔錯。台式香酥蛋餅($3️⃣7️⃣)呢個我失策!因為我唔記得咗叫拉絲芝士🫠,不過我加咗火腿同蘑菇都好好食,佢個蛋餅真係好酥化,面頭仲加咗沙律醬,feel 到好高卡但真係好好食…我哋另外叫咗兩支飲品,跟餐叫每一支都係加$7️⃣,好抵!我揀咗奶茶同薏米水,兩款都低糖,幾啱我。

牛油果碎蛋($2️⃣7️⃣)

芋泥肉鬆($3️⃣2️⃣)

台式香酥蛋餅($3️⃣7️⃣)

外賣自取