《無敵維港夕陽景🌇》———————————————-#UMI 🌅 -早排同男朋友拍拖發現呢間銅鑼灣小店,位於海傍樓上鋪,撞啱時間仲會見到日落~呢間 Cafe對住咁靚嘅維港景色,同高級餐廳/酒店有得fight🤭 性價比極高,唔止食個景,食物質素都好唔錯☺️-🐮 M5 和牛壽喜燒意大利飯呢碗M5和牛壽喜燒意大利飯真係有驚喜!和牛肉質嫩滑,配上壽喜燒汁,甜甜地嘅滋味好有層次🥰意大利飯吸收咗汁液,口感豐富,第一次試呢個配搭,竟然意外咁好食,值得推薦~-☀️ UMI全日早餐All day breakfast 真係好豐富,裡面有齊沙律菜、酸種包多士、燒大啡菇同乳酪杯,仲有平時好少見嘅櫻花蝦炒蛋、煙燻黑豚肉腸、日式芝士年糕、串串章魚燒同紫薯餅,好有特色😆-嗌主食加$88可以自選飲品同甜品,我哋分別嗌咗杯繽紛樂榛子朱古力同檸檬茶特飲,口感口感滑順,入邊真係有繽紛樂粒粒,層次豐富🎉 -🥞 宇治金時班戟首先佢嘅外形就已經吸引到我,打卡一流📸 班戟皮金黃色,搭配啲紅豆、抹茶同埋奶油,柔軟滑溜,口感超級好~紅豆蛋糕唔係太甜,再加埋香濃嘅奶油,真係令人食到唔停口🫘-⭐ 參考價錢M5 和牛壽喜燒意大利飯:$148UM
《無敵維港夕陽景🌇》
———————————————-