2020-12-04
美好園 永保抹茶奶 $64成間特別之處就係客人可以自行揀唔同既咖啡粉、抹茶粉同茶葉🥰 淨係抹茶粉都有京都一保堂、美好園、伊藤久右衛門抹茶園幾種🍃而且客人可以揀要抹茶「latte」、「thin tea」、「tonic」或者係「matchagato」當日揀咗美好園永保抹茶奶 抹茶味非常濃郁 味道好香醇 而且有回甘既感覺 攬拌後 抹茶同明治牛奶融合咗 更帶出牛奶既甜味 令到有甘甜既感覺 必試之選😍評分: 10/10🌟Chocolate $45因為朋友唔飲咖啡又唔鐘意飲抹茶就叫咗最大路既朱古力😂🍫味道濃郁 而且偏苦唔會太甜 加上盛夏係街企到好熱飲返杯凍飲透心涼🤣🤤整體環境都唔錯 望出去睇日落都幾chill 不過多人既時候要等位就有啲辛苦(冬天應該會好啲)建議平日去較好~評分: 8/10🌟—————————————————————————唞唞 (尖沙咀)尖沙咀西九文化區藝術公園地下GF-04號舖
評分: 10/10🌟
Chocolate $45
因為朋友唔飲咖啡又唔鐘意飲抹茶就叫咗最大路既朱古力😂
評分: 8/10🌟
—————————————————————————
唞唞 (尖沙咀)
尖沙咀西九文化區藝術公園地下GF-04號舖
美好園 永保抹茶奶