2022-10-03
《炸雞翼 我中意食🐣》———————————————-#雞翼山 🐥-雞翼山有唔少分店,早排去觀塘裕民坊商場樓下嘅小巴站搭車🚐 等車期間都見到間,好耐無食就忍唔到嗌咗啲嚟食下🥰-🐥 12件雞翼可以任揀三款口味嘅雞翼或者雞鎚🍗 外皮炸到金黃酥脆,雞肉嫩滑🐣 雞翼山嘅雞翼種類不嬲出名多,有成十幾種選擇,每款口味都各有特色,配搭都幾特別 😊-🇰🇷 韓風吉士鹹蛋醬雞翼呢款吉士鹹蛋黃醬好特別,之前都冇食過,估唔到配搭落雞翼都係咁夾嘅,鹹甜鹹甜,味道香濃😙🌸 濃口櫻花蝦蝦醬雞翼蝦醬好濃厚,雞翼亦都炸得好juicy,上面再灑滿櫻花蝦乾,口感好有層次🦐🌊 港式避風塘蒜香雞翼味道鮮香甜辣,口感亦都一流,配上香辣炒料,食完雞翼都唔夠喉,直情想倒晒啲炸蒜落個口度🤣-💖 不要儀態一人餐 有三款選擇,我哋揀咗嗰款有溫泉蛋洋蔥雞翼丼、甜芥辣雞軟骨同唐揚蝦,跟餐仲有埋嘢飲~食落超飽肚,雞軟骨同唐揚蝦炸得幾脆口,雞翼就唔係炸嘅,反而冇咁熱氣,平衡得唔錯👍🏻吉穿埋隻糖心蛋咁樣撈飯食,十分滿足😝
———————————————-
#雞翼山 🐥