呢間位於元朗的西餐廳位置不算好找就腳,但係要搵到都不難。首先佢店面環境及裝修都正常,可能扺食關係,入面長期爆滿,我們都要大概等了15分鐘才有位。西餐套餐都算抵食有$42到$98都有,有普通嘅意粉,貴啲嘅就有扒類海鮮等等,套餐已經包左餐飲,湯同埋餐包,要免收加一服務費,曾經嘗試過嘅友人指叫$42的套餐已經好滿足,同埋指定動作一定要加兩蚊配凍飲,因為佢嘅凍飲係超級大杯!有趣的是裏面機會九成嘅客人都會配餐飲凍飲,搞到我少飲凍飲都心動一齊加兩蚊配凍飲。最後我點左個香蒜火腿雞絲意粉配凍檬茶,另外我見到佢加底都係加$10,我怕唔夠食就再加個底😂😋加埋底埋單只係$54。佢首先上咗餐湯同埋蒜蓉包,餐湯有南瓜湯同埋蘑菇湯,我點左蘑菇湯,味道就淡左d,蒜蓉包正常。跟住佢就上傳說中大杯嘅凍飲,唔係講笑真係勁大杯,我諗佢有1000 CC,重點加兩蚊,加兩蚊,加兩蚊咋!很重要所以要講三次,而且我杯凍檸茶味道都正常幾好飲,所以真心呢度一定要轉凍飲!如果唔飲凍野你可叫少冰。不過佢人手唔係好多出餐比較慢,等咗大概20分鐘我哋嘅意粉先出現,原來我點的香蒜火腿雞絲意粉係炒意粉嚟嘅,加左底之後真係好大碟😋😝,而且佢加底唔係

香蒜火腿雞絲意粉

不過佢人手唔係好多出餐比較慢,等咗大概20分鐘我哋嘅意粉先出現,原來我點的香蒜火腿雞絲意粉係炒意粉嚟嘅,加左底之後真係好大碟😋😝,而且佢加底唔係淨係加意粉咁簡單,連配料嗰啲都一齊加大,分量十足!味道都唔錯,而且我試咗朋友其他嘅意粉,正常size其實都幾大碟,而且每款意粉嘅味道都幾好!晚餐40幾蚊套餐仲要免加一性價比真係超高,當然你想食貴啲可以試埋佢其他貴啲嘅套餐,不過我覺得40幾蚊嗰啲餐已經好滿足😋👍 ______________________________

環境:6/10
服務:6/10
價錢:9/10
食物質素: 8/10
整體:7.5/10

2018-04-30
15 分鐘 (堂食)
香蒜火腿雞絲意粉