2022-05-27
9 0 後 的 味 蕾✧想食正宗法式Crepe,就要試吓呢間來自加拿大嘅過江龍,Crepe有咸味,又有甜味,款式種類都幾多。.𝔻𝕚𝕤𝕙𝕖𝕤 𝕠𝕗 𝕥𝕠𝕕𝕒𝕪 - Cinnamon Bun肉桂卷以為係傳統麵包質地嘅肉桂卷,點知係用咗Crepe皮去捲成既肉桂卷,非常特別!!!呢間餐廳嘅Crepe質地薄得嚟煙銀、煙銀得來又夠軟綿,口感非常好👍🏻,係我食過咁多間以嚟覺得最好,配埋特製既肉桂Cheese cream,啖啖滋味💥絕對不能錯過的甜品🍮💥單點要$90幾,套餐只需要加70幾蚊,絕對值得一試.🪄Dinner Set $298前菜係羽衣甘藍沙律,抗癌沙律very fresh,配少少黑醋汁,酸酸地夠開胃,3件煎羊架,羊騷味唔濃,啱晒唔鍾意腥味嘅朋友,最後仲有一杯幾沖嘅咖啡,配搭住甜品🍮雖然套餐價格唔算好平,不過羊架都有三件,而且唔係好薄個種。.🪄Signature和牛漢堡 $169份量剛剛好,漢堡唔會超級巨型,比較容易食,菜、煙肉、溶咗嘅芝士、和牛漢堡扒、蕃茄,餡料好豐富,side dish仲有幼身嘅薯條,脆卜卜。
✧
🪄Dinner Set $298