2021-08-25
9 0 後 的 味 蕾.收工同班同事想搵間又有啤酒飲,又有唔同嘢食俾大家揀,邊食邊吹水,上OpenRice 睇下睇下,搵到呢間平價親民日式火鍋放題。.曾經風靡一時既火鍋+日式料理放題似乎又捲土重來,依家好多大型商場有同類嘅連鎖火鍋任食餐廳。.生活係美食之都,香港人都係最鍾意係咩都有得食有得揀既buffet,一餐滿足哂所有要求。.#大胃王 要出動啦!.食完呢間餐廳,覺得佢真係好抵,二百零蚊食到飽,又有啤酒飲,真係窮人恩物,刺身、壽司、天婦羅、炸物、燒物、沙律、甜品,仲有好多火鍋料,任君選擇。.#Beerholic 留心呀!💥生啤任飲,今舖真係名副其實食飽飲醉🥰.推薦食物:頂級牛肉色澤靚、軟淋唔鞋口羊肉極香羊騷味炸雞翼皮輕脆、肉滑燒波蘿多汁波菜新鮮 抹茶巴菲、茶香味濃雞泡魚乾、厚身唔乾、餸酒一流
#大胃王 要出動啦!
推薦食物:
頂級牛肉色澤靚、軟淋唔鞋口
羊肉極香羊騷味
炸雞翼皮輕脆、肉滑
燒波蘿多汁
波菜新鮮
抹茶巴菲、茶香味濃
雞泡魚乾、厚身唔乾、餸酒一流