2016-06-18
今次試這間位於佐敦的意菜 (其實都歸類西餐啦)😂-此餐廳非常適合一啲好耐無見嘅👫朋友又🤔煩惱食咩嘅人因為食物質素唔失禮,環境也比較清靜去👄閒聊#請客或聚舊指數非常高 👍-環境👀 :先想講講環境與服務,因為餐廳喺某小酒店2F,所以由入堂到再步入餐廳係舒服嘅然後由面帶笑臉😊侍應哥哥安排坐位,室內環境乾淨簡潔再配上落地大玻璃,而每位員工都非常有禮貌與細心 (先羸啦)👏食物👅 :<煙三文魚牛油果沙律培>🍽$108阿媽平時好少食生冷嘢,但比佢食左2/3碟各蔬菜配搭得非常平均,🐟煙三文魚碎上而下面正正就是牛油果,好正啊~ ( #必食 )<扒大蝦伴蟹肉意大利飯>🍛$138這意大利飯我媽一路食一路話好味,可能是芝士🧀分佈得非常好吧(因為我媽係 #芝士控 )大蝦🍤非常新鮮,醃得非常適中,也沒搶去蝦鮮味<白酒忌廉汁煮青口>🐚$138忌廉青口喺好味嘅,可能因為個汁煮得,由其另配蒜蓉多士非常脆口🍞,點佢個汁食一流
此餐廳非常適合一啲好耐無見嘅👫朋友又🤔煩惱食咩嘅人
因為食物質素唔失禮,環境也比較清靜去👄閒聊
#請客或聚舊指數非常高 👍
環境👀 :