2022-04-22 148 瀏覽
🤎JAJA (灣仔)🧸灣仔港灣道2號香港藝術中心6樓〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️真係超級平呀❣️我係Mira-eshop網站訂購,二人只係需要$288就可以去打卡同嘆下🙈逢星期一至五,平日係冇限制用餐時間,而星期六/日/公眾假期係有限時嘅,如果想去嘅朋友就要留意吓啦。餐廳分開咗兩個主題一邊係粉紅💖一邊係藍色💙兩邊都各自有梳化位同埋打卡位😆最緊要仲有海景睇㗎👍🏻💯-夢幻熱氣球之旅下午茶Tea Set🎈 $288鹹點🍘:意式蕃茄多士🍅牛油果慕斯車厘茄撻🥑提生糙米壽司🍣甜點🍬:熱情果慕斯榛子酥餅🌰芝士蛋糕條🧀綠茶蛋白霜配鮮果朱古力忌廉🍵JAJA奇亞籽布丁🍮即焗英式鬆餅🥧原味 / 綠茶 / 黑朱古力 / 紅菜頭配雲尼拿馬斯卡邦芝士醬🧀、士多啤梨醬🍓及阿瑪菲檸檬🍋另外仲已經包左茶同埋咖啡☕️,佢哋啲特點都好靚㗎如果有興趣嘅話都可以加錢再嗌🥂想繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩

🤎JAJA (灣仔)
🧸灣仔港灣道2號香港藝術中心6樓

綠茶蛋白霜配鮮果朱古力忌廉🍵

JAJA奇亞籽布丁🍮

即焗英式鬆餅🥧

原味 / 綠茶 / 黑朱古力 / 紅菜頭
配雲尼拿馬斯卡邦芝士醬🧀、士多啤梨醬🍓及阿瑪菲檸檬🍋

如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩
2022-04-21