2018-05-29
無麩質bronnie 🍫🍪($25)麩質過敏, 相信好多人都對依樣嘢好陌生,而「麩質」是小麥、裸麥、大麥和燕麥等一般穀類胚乳中的蛋白質,有些人天生對這類蛋白質過敏, 基本上,呢一類人都己經同甜品冇緣分, 好慘豬, 嚟呢度居然俾我哋發現咗無麩質既bronnie ! 唔好以為會好難食,咁你就錯喇!!呢個brownie,比我係平時出面食嘅更好食! 而且仲好健康!用香濃嘅朱古力,加上表面有被烤過嘅朱古力,形成一層脆面, 仲有D果仁,所以食落一啲都唔會膩朱古力曲奇餅🍪 ($16)曲奇餅外脆內軟,餅唔會太甜,甜味係係啲朱古力度, 幾好食嘅!Hockey Slap ($55)酸酸甜甜好過癮,有藍莓、紅莓以及啤梨,非常清腸胃,混合左沙冰,就非常可以提起食慾!Marathon Booster ($55)龍舌蘭、杏仁奶、牛油果、香蕉、椰子水沙冰!青BB,好得意而且好清新,結結地糊糊地, 打得非常之細滑、香味中有淡淡香蕉椰子味, 聞起來有杏仁奶香
無麩質bronnie 🍫🍪
無麩質bronnie 🍫🍪
朱古力曲奇餅🍪 ($16)
朱古力曲奇餅🍪
Hockey Slap ($55)
Marathon Booster ($55)
水