本身識我嘅人都知道,我係好鍾意食pizza嘅!薄批厚批意大利正宗批創意批,咩類型嘅Pizza我都食過7788~真係大件夾抵食真係得呢一間,無得輸!等左3分鐘左右即刻有得食,熱辣辣,基本上每一啖都feel到好濃厚嘅芝士味係口,拉埋出黎,好好味呀呵呵呵呵呵呵~Godfather(圖左)辣肉腸味得出,配埋火腿、洋蔥、番茄醬底、熱到溶嘅芝士,簡單食材已經好好食!😍Vegetarian’s Choice(圖右)冇肉類,主要靠啲橄欖同埋黑椒粉帶味,配埋蘑菇、小辣椒🌶️,清新得來又係一種全新嘅口感,有驚喜!😱而我哋呢兩個鍾意重口味嘅人就瘋狂加芝士辣椒仔同香草🤤,激正~唔夠喉我哋仲叫咗一個小食:魷魚圈加粗薯條(有薯仔味!),新鮮整出嚟,配埋最愛嘅HEINZ番茄醬,冇補充啦🥰-God Father | $40Vegetarian’s Choice | $40Calamari with Fries | $40-Paisano's Pizzeria中環蘇豪荷李活道23號地舖
Godfather

Calamari with Fries