聽講土瓜灣有一間隱世中東餐廳餐廳主廚曾經為多國領事館預備私人晚宴,亦有超過20年高級酒店經驗😱👍🏻所以預先訂咗位嚟試下估唔到當日係平日夜晚黑都已經全場爆滿😳😳仲要連户外位置都已經坐滿人🙈🙈現場都有唔少外籍人士光顧.🌟Spicy hummus $170🔥有三種口味:香辣鷹嘴豆泥,墨西哥辣椒雜果仁醬,煙燻甜椒香辣雜果仁醬🔥🔥香辣鷹嘴豆泥非常幼滑 點配麵包非常滋味🤤個人特別鍾意煙燻甜椒香辣雜果仁醬 因為有碎果仁粒口感更加豐富🔥😙.🔥法國野兔脾飯 $220估唔到香港可以食到呢樣嘢😱朋友話覺得好特別 於是都決定試吓🔥外皮薄身香脆肉質方面同雞肉非常相似😌不過質地比較硬身味道亦較雞肉淡身配上香料 小洋蔥 蕃茄等配料烹調而成的中東米粒味道都相當滋味🥳🥳🤤.🔥Chorizo Lamb sausage $110香煎西班牙羊肉香腸粒配零酒精紅酒汁平時食嘅香腸,多數係用豬肉製成但因為中東菜唔食豬嘅關係用羊肉製成嘅香腸粒都係第一次試🤤🤤鹹香味較為濃郁,配上洋蔥碎非常惹味 應該是很好的佐酒小食🥳🤤.🔥Kanafeh $105超級推介的一個中東甜品真的超級有驚喜🤤🤤🤤😍😍平時食開嘅中東甜品都係非常甜甜到覺得非常膩🥺
聽講土瓜灣有一間隱世中東餐廳

配上香料 小洋蔥 蕃茄等配料烹調而成的中東米粒
味道都相當滋味🥳🥳🤤

🔥Chorizo Lamb sausage $110
香煎西班牙羊肉香腸粒配零酒精紅酒汁
平時食嘅香腸,多數係用豬肉製成
但因為中東菜唔食豬嘅關係

平時食開嘅中東甜品都係非常甜
甜到覺得非常膩🥺
但呢一個外層係鬆脆嘅酥皮碎
入面包住甜芝士 仲可以做到芝士拉絲🔥🤤🤤😍
真係超級好食,新鮮熱辣辣絕對可以encore🤤🤤🥳👍🏻