2021-12-15
排隊排到傻仔嘅壽司郎一直都無機會試,唔知哪來嘅運氣😆星期一晚8.20分竟然拎到最後一張飛,8.30就有得食🥳#小胖遊黃埔🐠—————————————————食左超多野🤰🏻重點推介以下:🥇1.5倍卡達拉娜 好似凍焦糖燉蛋,又有少少似cheee cake😋表面晶凝通透嘅香脆焦糖,超好味,令你有種食1件唔夠喉,食2件又好似太肥好內疚嘅感覺🥈松葉蟹軍艦🦀️🥉鰻魚肝軍艦.至於朋友推薦的海膽撈麵🍜海膽好少,質素還好😂感覺比較似芝士撈麵,少少流,小編寧願食多幾款壽司🍣—————————————————🧜🏻♂️口水度:🌕🌕🌕🌗🌑🤑CP值💰:🌕🌕🌕🌖🌑🧚🏻♀️打卡值:🌕🌕🌕🌗🌑🥰舒適度:🌕🌕🌕🌕🌑👅再食指數:🌕🌕🌕🌗🌑.♟Overall♟因為今次唔使點排隊,所以好味程度提升🆙飽到傻,2個人其實食大約14-16碟都已經好夠甜品🍮真心有驚喜!超愛卡達拉娜☺️🍣壽司就係幾抵,質素又中上,不過又未去到勁好食😂,飯都偏大而且比較痴,個人認為等一個鐘就唔值
#小胖遊黃埔🐠
—————————————————