2025-04-24
💖 意粉狂熱 (紅磡)✨紅磡都會道6號置富都會7樓752-753號鋪〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️今日經過開呢個置富都會廣場就諗住入嚟兜個圈,點知就見到呢一間餐廳,呢一間鋪頭喺香港原來都有好多分店!不過我同老公就竟然一次都未食過😝,感覺呢一間餐廳啲嘢食都幾抵食,兩個人加埋$400都唔使🫰🏻☺️-焗薯皮拼盤 $78見到OpenRice幾多人都推介呢個薯皮拼盤,一次過可以試到三個口味嘅焗薯皮😆都幾特別。我自己最鐘意就系咖喱味🍛,老公呢最鐘意就系蕃茄味🍅,佢話好似食pizza咁喎。芝士味仲拉到絲🧀,勁邪惡。-芝士焗肉醬意粉🍝 $88升級套餐(湯+$28或以下飲品)+$38忌廉蘑菇湯&抹茶梳打叫意粉或者飯都可以加錢升級套餐,今次我哋就升級咗,老公就食呢一個芝士焗肉醬意粉,醬汁好濃郁,令到每條面都好掛汁👍🏻。個蘑菇湯就好多蘑菇,抹茶又唔會苦澀❤️-鮭魚牛油果忌廉焗飯🍣 $78升級套餐(湯+$28或以下飲品) +$ 38香濃南瓜忌廉湯&蘋果汁呢一個焗飯我都系升級咗,南瓜湯好香濃好甜南瓜味😍。我都系第一次食焗熟咗嘅牛油果,配埋三文魚果然系一個完美嘅配搭❣️遲啲有機會都想試嚇喺屋企整返呢個飯😝因為真系勁
💖 意粉狂熱 (紅磡)
✨紅磡都會道6號置富都會7樓752-753號鋪
-焗薯皮拼盤 $78
-芝士焗肉醬意粉🍝 $88
升級套餐(湯+$28或以下飲品)+$38
忌廉蘑菇湯&抹茶梳打
-鮭魚牛油果忌廉焗飯🍣 $78
升級套餐(湯+$28或以下飲品) +$ 38
香濃南瓜忌廉湯&蘋果汁
呢一個焗飯我都系升級咗,南瓜湯好香濃好甜南瓜味😍。我都系第一次食焗熟咗嘅牛油果,配埋三文魚果然系一個完美嘅配搭❣️遲啲有機會都想試嚇喺屋企整返呢個飯😝因為真系勁好味🤩
-主廚精選沙律🥗 $43
呢個沙律有煙三文魚又有雞胸肉,仲有芝士添!呢一個價錢實在太抵啦🥳,我最鐘意就系佢嘅醬汁,酸酸甜甜都幾特別。最主要系佢真系好大份😋唔使排兩個人爭住食😎