9 0 後 的 味 蕾北角開左間好有少女風味既西餐廳呀! .舖頭裝修用左唔少霓虹燈設計,特別係門口既呢對翼,好吸睛呀!.餐廳新開,環境好舒適乾淨,啱晒幾個知己好友邊食邊傾.蜜糖雞翼 $38雞翼好肥美,底面都搽滿甜膩膩既蜜糖,餐廳應該用焗既方式去烹調,保持到雞翼肉嫩,又唔會令個面燶.鐵板黑淑牛肉飯 $54最鍾意聽到「咋~咋~」聲既感覺,飯係要熱辣辣先好食😋,佢既黑淑汁好濃味,少少辣辣地,又帶有燒醬既甜甜味,好啱撈飯,牛肉都有成5-6塊,同唔肥膩,個人覺得如果再多啲粟米應該口感仲好,不過$54晚餐價錢好抵!⚠️Tips: 一上菜就要快手撈勻,牛肉比較薄身,唔快啲撈就會過熟.心太軟 $48雖然佢地既心太軟唔算好流,唔係一界開啲朱古力漿會衝哂出黎個種,但係佢個朱古力餡我好鍾意,係帶有少少苦澀味,唔會係個種後期加製,勁甜既味,留有朱古力原始風味,配埋雲呢拿雪糕,飯後甜品一流.薄荷朱古力咖啡 $39鍾意佢唔甜呀,唔會得薄荷糖漿既味,真係飲到朱古力溝咖啡既苦澀,同杯飲品好滑,岩哂想間唔中放肆既喂食妹🤪.Hot Latte $35用心沖,拉花靚,牛奶香滑,令杯咖啡升華其實佢仲有其他野食,例如Pizza、
9 0 後 的 味 蕾

北角開左間好有少女風味既西餐廳呀!
舖頭裝修用左唔少霓虹燈設計,特別係門口既呢對翼,好吸睛呀!

餐廳新開,環境好舒適乾淨,啱晒幾個知己好友邊食邊傾

蜜糖雞翼 $38

鐵板黑淑牛肉飯 $54

心太軟 $48

薄荷朱古力咖啡 $39

Hot Latte $35
用心沖,拉花靚,牛奶香滑,令杯咖啡升華

其實佢仲有其他野食,例如Pizza、烤雞、烤豬等等