#木玥巷由前半島酒店大廚主理嘅台灣菜,餐廳以木系裝潢,使用木餐具。由餐廳嘅透明玻璃窗望出去,一望住綠油油嘅樹木用餐,感覺好chill!#蒲燒鰻魚飯🐠 $78鰻魚燒得剛好,醬汁好惹味,鰻魚肉質嫩滑,吃一啖魚肉配一啖飯,好滋味! 另加$10轉安格斯滷肉飯,滷肉味道夠juicy,好夠醬汁,飯又煙韌,整體好味道!#黑醋蘋果西打豬軟骨飯🐽 $64用黑醋醬汁醃過豬軟骨特別甘香,豬軟骨帶點蘋果嘅清香。另加$10轉安格斯滷肉飯。#小食 #鹽酥雞🐔 $42已加入少許椒鹽唔會太咸,炸到好香脆,啖啖雞肉香口又嫩滑,點一下調味汁味道酸酸甜甜,幾醒胃!#冷盤前菜 #醃製青片🥒及蓮藕片好爽脆,非常適合炎夏食#木玥招牌水果茶🍹 $38用咗長直身玻璃杯,盛載好大杯水果茶,茶味好香濃,西柚好fresh,配埋甜甜酸酸嘅八香果,滋味又解渴!#木玥黃金水果茶 $38同樣用咗長直身玻璃杯,盛載多種款式嘅水果茶,茶味好香濃,有香甜鳳梨及清新嘅梨,甜酸滋味,夠解渴!餐廳: 木玥巷地點: 屯門井財街7號力生大廈地下4-5號舖

#蒲燒鰻魚飯🐠 $78

#黑醋蘋果西打豬軟骨飯🐽 $64

#小食 #鹽酥雞🐔 $42

#冷盤前菜 #醃製青片🥒及蓮藕片好爽脆,非常適合炎夏食

#木玥招牌水果茶🍹 $38

#木玥黃金水果茶 $38