2021-07-17
《健康營養沙律吧🌾》———————————————-#TheSalfeeBar 💚-係鰂魚涌返工嘅打工一族有好嘢食啦,喺海光街街口新開咗間試業中嘅Salad Bar🍀主打營養沙律,夠晒健康,食材新鮮,重點係選擇豐富,可以食極都唔厭💐-小店裝修極具外國風,有少量位置,比附近OL可以坐低輕便食,又或者打包返公司食亦得💕-🥗 三拼沙律牛肉椰菜花沙律韓式風味十足,泡菜帶點微辣,牛肉碎幾多,幾惹味🇰🇷希臘式吞拿魚沙律感覺新鮮,吞拿魚配牛油果係絕配🥑松露香草醬車輪粉沙律份量十足,相當飽肚,salad dressing畫龍點睛!隔住幾款沙律中間仲有青瓜,非常refreshing 💚-🍂 BrownCombo 加$35就可以升級飲返杯smoothie,款式相當colorful,咖啡控嘅我就揀咗呢杯叫brown嘅燕麥濃縮咖啡沙冰,裡面加入咗granola,夠哂口感😚-⭐ 參考價錢︰三拼沙律:$78燕麥濃縮咖啡沙冰:+$35🍌 抵deal 指數:7/10
———————————————-
#TheSalfeeBar 💚
🥗 三拼沙律
希臘式吞拿魚沙律感覺新鮮,吞拿魚配牛油果係絕配🥑
隔住幾款沙律中間仲有青瓜,非常refreshing 💚
🍂 Brown
⭐ 參考價錢︰